Academic Support

Μαζί στην επιτυχία!

Πτυχιακές Εργασίες

Η πτυχιακή εργασία εκπονείται ατομικά ή και συλλογικά και συνιστά μια αυτοτελή επιστημονική και συστηματική προσέγγιση και ανάλυση ενός ζητήματος, στηρίζεται στην υπάρχουσα βιβλιογραφία και αξιοποιεί τις γνώσεις και δεξιότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών.

Εκπόνηση μεταπτυχιακών εργασιών

Το Κέντρο Ολοκληρωμένης Υποστήριξης Φοιτητών Academic Support Ltd μπορεί να σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη σε μεταπτυχιακές εργασίες, Dissertation (ΕΑΠ – ΑΠΚΥ) & μεταπτυχιακές διατριβές (γνωμοδότηση, βιβλιογραφία, στοιχειοθέτηση, μορφοποίηση κ.λ.π.). Προσφέρουμε επίσης υποστήριξη σε εργασίες για τα Πανεπιστήμια Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου.

Εργασίες Εξαμήνου

Στην Academic Support, είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε τον φοιτητή σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της φοιτητικής του καθημερινότητας, τις εργασίες εξαμήνου.

Οι εργασίες εξαμήνου δεν έχουν την έκταση μιας διπλωματικής εργασίας , ωστόσο μπορεί να έχουν αυξημένες απαιτήσεις. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την υποστήριξη για την εργασία εξαμήνου σε κάθε πεδίο, είτε είναι συμπληρωματική του βαθμού είτε απαλλακτική.
Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και σας δίνουμε την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας.

Υποστήριξη Διατριβών – Μεθοδολογία

H Academic Support μπορεί να σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη σε διδακτορικές διατριβές. Η βοήθεια στο διδακτορικό εστιάζεται στη βιβλιογραφία, στοιχειοθέτηση, μορφοποίηση και παρουσίαση της Διατριβής σας.

Μεταφράσεις

To μεταφραστικό κέντρο της Academic Support Ltd αποτελεί τη σίγουρη λύση για τις μεταφράσεις των πελατών της, καθώς διαθέτει ευρύ φάσμα αξιόπιστων, ευσυνείδητων και έμπειρων μεταφραστών.

Παρουσιάσεις power point

Ανάληψη παρουσιάσεων Power Point, συλλογή ερωτηματολογίων, προετοιμασία σημειώσεων, προετοιμασία των φοιτητών για την τελική παρουσίαση της μαθητικής τους εργασίας. (DTE, TRA, IMY, LCY κ.λπ.).

Στατιστικές Αναλύσεις-ΜΑΘΗΜΑΤΑ SPSS

Τα μαθήματα στατιστικής (π.χ. SPSS / PASW, Stata κ.α.), προσαρμόζονται από τους καθηγητές μας στις απαιτήσεις και το επίπεδο γνώσεων των φοιτητών.
Η γλώσσα προγραμματισμού του λογισμικού MATLAB αποτελεί μια υψηλού επιπέδου γλώσσα. Τα μαθήματα στο φροντιστήριό της Academic Support Ltd προορίζονται για άτομα που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία σε προγραμματισμό και σε περιβάλλον MATLAB, ή έχουν περιορισμένη εμπειρία και επιθυμούν να εμβαθύνουν στο αντικείμενο.

E-views Μαθήματα, Αναλύσεις, Εργασίες

Το Eviews είναι από τα πλέον διαδεδομένα οικονομετρικά προγράμματα στον κόσμο, και παρέχει εργαλεία στατιστικής επεξεργασίας, προβλέψεων και μοντελοποίησης.

Σκοπός είναι η ανάλυση οικονομικών δεδομένων, η παρουσίαση των αποτελεσμάτων σε γραφική μορφή και η κατασκευή οικονομετρικών υποδειγμάτων τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανάλυση πολιτικής, διάφορες προσομοιώσεις κλπ .

Αιτήσεις για Σπουδές σε Πανεπιστήμια

Η Academic Support Ltd αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία συμβουλευτικής για αιτήσεις σε ξένα Πανεπιστήμια (Μεγάλης Βρετανίας, Ολλανδίας, Γερμανίας και άλλων χωρών όπως ΗΠΑ ) σε προπτυχιακά (Bachelor) και μεταπτυχιακά (Master).

Πρόκειται για εξατομικευμένη πολύπλευρη συμβουλευτική, ώστε να ταιριάζει στο προφίλ του κάθε υποψηφίου, που εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα. Η «ολοκληρωμένη υπηρεσία της Academic Support Ltd περιλαμβάνει:

  • Εκτενή και σε βάθος πληροφόρηση για σπουδές ανώτατης εκπαίδευσης στο εξωτερικό (προπτυχιακά, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, καλοκαιρινά προγράμματα, προπαρασκευαστικά (foundation) και γλώσσα), για τους τίτλους σπουδών και τις προϋποθέσεις εισαγωγής, το κόστος ζωής, τις κατατάξεις πανεπιστημίων, τη σχέση πτυχίων και ιδρυμάτων με την αγορά εργασίας, πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχει κάθε Πανεπιστήμιο κλπ.
  • Συμβουλευτική ως προς τις ειδικότητες που μπορεί να ταιριάζουν περισσότερο σε κάθε φοιτητή/φοιτήτρια. Καθοδήγηση στην αναζήτηση και επιλογή του κατάλληλου εκπαιδευτικού ιδρύματος και προγράμματος σπουδών με βάση το προφίλ και τις προτιμήσεις του κάθε υποψηφίου Εκπαίδευση για απόκτηση των προϋποθέσεων – σκορ (IELTS, GMAT κ.α) που θέτουν τα Πανεπιστήμια. 
  • Πλήρη καθοδήγηση στη συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης Κατάλληλες μεταφράσεις δικαιολογητικών Σύνταξη κατάλληλου βιογραφικού σημειώματος Οδηγίες για εξασφάλιση κατάλληλων συστατικών επιστολών Σύνταξη Personal Statement – Motivation Letter Ενδεχόμενοι τρόποι για απαλλαγή από κάποια προαπαιτούμενα ή test. Παρακολούθηση αιτήσεων και επικοινωνία με τα πανεπιστήμια.

Γίνε συνεργάτης

Έχεις εμπειρία σε συγγραφή εργασιών ή ασκήσεων; Επικοινώνησε μαζί μας και γίνε μέλος της πιο ωραίας ομάδας. 

Έχεις εργασία;

Κανένα πρόβλημα! Άστο πάνω μας. Επικοινώνησε μαζί μας για να αναλάβουμε οποιοδήποτε project έχεις. 

#TEAM_ACADEMIC Ηγέτες στον τομέα μας!

Η Academic Support  αποτελεί μία εξειδικευμένη εταιρεία στον χώρο, με πολύχρονη λειτουργία.

5000+

Εργασίες

100%

Επιτυχία

4500+

Φοιτητές

#testimonial

Τι λένε οι φοιτητές μας

Γιώργος Μ. Πτυχιακή εργασία

Συνέπεια & ταχύτητα
Συνέπεια στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος και συνεχής ενημέρωση για την εργασία μου σε κάθε στάδιο. Συστήνω την Academic ανεπιφύλακτα.

Τάσος Κ. Εργασία ΕΑΠ

Άριστη συνεργασία
Δε συνηθίζω να γράφω κριτικές, αλλά εφόσον βαθμολογήθηκε η εργασία μου και με βαθμό, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω τη σημαντική συμβολή της Academic. Η εργασία μου έγινε όπως ακριβώς την ήθελα και βαθμολογήθηκα με άριστα.

Αριστέα Γ. Πτυχιακή εργασία

Οικονομική και αποτελεσματική
Έστειλα το θέμα μου, μου απάντησαν άμεσα και συγκριτικά με άλλες εταιρείες ήταν πιο οικονομική. Στην αρχή δίστασα γιατί δεν έχω ξαναστείλει εργασία έξω, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

Ιωάννα Β. Εργασία εξαμήνου

Ben Long is the best
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Επαγγελματισμός, συνέπεια και άμεσες απαντήσεις όποτε τις χρειάστηκα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Κωνσταντίνος Τ. Εργασία εξαμήνου

Άμεση εξυπηρέτηση
Τήρηση στις ημερομηνίες των παραδοτέων και όταν χρειάστηκα online υποστήριξη μου την παρείχαν.